O AB Soft-u

AB Soft je osnovan 1990 godine.

Specijalizovani smo za projektovanje i izradu informacionih sistema za mala, srednja i velika preduzeća, različite strukture vlasništva i različitih delatnosti. Iskustvo naših zaposlenih u radu sa preko 2000 kompanija, garant su kvaliteta naših rešenja.

U kompaniji je zaposleno 50 stručnjaka, na dve lokacije: u Beogradu i Valjevu.

AB Soft pruža usluge u oblasti ERPa, CRMa, DMSa, WMSa, Data warehousa i u različitim oblicima projektovanja i izrada specifičnih softverskih rešenja. U nekoliko desetina preduzeća naše rešenje uspešno smo povezali sa softverskim rešenjima drugih proizvođača. Veliki broj stranih kompanija, koje koriste naše aplikacije, izveštaje za matične kuće u inostranstvu rade iz našeg softvera ili automatski prenose podatke u korporacijska rešenja.

U našoj kompaniji posvećeni smo konstantnom obrazovanju naših kadrova i podizanju kvaliteta naših usluga. Kvalitetno upravljanje bezbednošću informacija je ultimativni zahtev koji smo pred sebe postavili i zato smo od 2014 uveli standard ISO 27001. Kako bismo unapredili poslovne procese uveli smo i standard ISO 9001.